Beli zidovi u Vašem domu

Možda su Vam dosadili zidovi u boji u Vašem domu, pa je sada pravo vreme da to promenite.

Danas ne govorimo o kompletnom krečenju čitave kuće, nego o promenama na jednom od Vaših zidova, koje će biti pravo osveženje u Vašem kućnom dekoru.

Proći ćemo zajedno nekoliko ideja na koji način možete postići kompletnu promenu u Vašem enterijeru dodavanjem samo jednog belog zida.

Kamen

Kao što je većina nas primetila, zid u kamenu je danas apsolutni hit što se tiče uređenja enterijera.

Unosi neverovatnu dozu topline u svaku prostoriju, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi, kuhinji, trpezariji ili balkonu.

Gde god da ga postavite izgledaće apsolutno savršeno.

Drvo

Beli drveni zidni paneli predstvljaju savršenu ideju za brojne prostorije i mogu biti uklopljeni čak i sa onim minimalističkog stila.

Drvo unosi u Vaš dom prirodnu toplinu i udobnost, tako da se možete poigravati sa nijansama, uključiti potpuno bele drvene elemente, sive ili neke druge, kako biste ih uklopili u svoj prostor na pravi način.

Cigla

Zidovi od cigle verovatno predstavljaju najpopularniju ideju današnjice, oni su savršeno rešenje za bilo koji prostor, nevezano sa tim da li ih posedujete u vidu akcenata ili uz njihovu pomoć teksturno obogaćujete svoj ambijent u potpunosti, dobar izgled je zagarantovan.

Postoje različite nijanse cigle koje  mogu biti uklopljene u raznovrsne prostorije, a čak i ukoliko ne posedujete zidove od cigle u svom enterijeru, uvek možete stvoriti njihove lažne obrasce, što je veoma lako uz pomoć različitih dekorativnih rešenja.

Izvor: Mima decoupage