Fotelje u boji kao osveženje za Vaš dnevni boravak

Fotelja u boji je idealno rešenje kako da osvežite svoj dnevni boravak bez nekih velikih ulaganja.

Danas postoji veliki izbor fotelja u svim dekorativnim stilovima i bojama, što Vam olakšava posao oko uklapanja sa ostalim nameštajem u prostoriji.

Odlučite se za još nekoliko predmeta u istoj boji da bi Vaš ambijent dobio ujednačen i izbalansiran izgled.

Proći ćemo zajedno nekoliko stilova koji Vam mogu poslužiti kao inspiracija za kupovinu ovih predivnih detalja za Vašu dnevnu sobu.

Savremene fotelje. Savršen izbor za prostoriju kojoj su potrebni jednostavni dodaci bez stvaranja nereda. Mogu biti jednostavnih linija i neočekivanih boja.

Glamurozne fotelje. Za odabir ovakve fotelje je potrebna hrabrost, pre svega zato što je definišu često somotne ili plišane teksture, a ivice su u zlatnoj, srebrnoj ili boji mesinga. Priznaćete da ovakav komad nije baš lako uklopiti u enterijer.

Boho fotelje. Ovaj stil voli većina ljudi zbog njegovih divnih boja i boemskih obrazaca. Pronađite boju koja Vam odgovara i ne zaboravite da kupite i nekoliko jastučića u istom dezenu, jer se boho stil zaniva na komforu.

Rustične foteljeRustičan i moderan dekor ruralnog šarma takođe može biti vrlo zanimljiv. Svet je jednostavno oduševljen rustičnim akcentnim komadima zbog njihovog unikatnog dizajna i materijala od kojih su kreirane.

Fotelje modernog stila sa sredine prošlog veka. Glavna karakteristika ovog stila su živopisni oblici i vedre boje koje ih krase, što većina vlasnika smatra najprijatnijom, pomalo suzdržanom, ali ipak istaknutom kombinacijom.

Izvor: Mima decoupage