Lavanda kao inspiracija: Prelepo uređen poslovni prostor

Uređivanje kancelarije je podjendako važno kao i uređivanje Vašeg životnog prostora, baš zato što u njoj provodite veći deo dana.

Dobro uređen poslovni prostor podstaći će Vas na veće životne uspehe u karijeri, pozitivnije razmišljanje i pametnije planove, a Vaši klijenti će se osećati prijatnije u prostoru koji ste sredili baš po Vašoj meri.

Danas ćemo se upoznati sa prelepo uređenom, tek otvorenom školom za francuski jezik La Provence, koju je mlada profesorica uredila baš po svom ukusu, koristeći motive Provanse i lavande kao inspiraciju.

Po ovim slikama možemo zaključiti da profesionalna kancelarija ne znači i dosadna kancelarija.

Naprotiv, dozvoljeno je pustiti mašti na volju, dekorisati zidove i police različitim predmetima.

Na primer, o zanimljivoj slici ili figurici može se povesti rasterećen razgovor u trenucima kada je neophodan opušteniji uvod i rasterećenje kroz ćaskanje.

Saksije sa prirodnim cvećem su takođe odličan ukras u Vašem poslovnom prostoru, jer će mu dati određenu notu svežine.

Kao što možete da vidite, ona je odabrala vrlo efektan foto tapet sa motivom polja lavande koji dominira u čitavoj kancelariji i predstavlja izuzetnu dekoraciju.

Stolovi, stolice i police su u svetloj boji drveta koja daje vedrinu učionici i vizuelno je povećava.

Ljubičasti detalji, kao što su podmetači za čaše, šestougaona ukrasna kutija, saksija i privezak za ključeve su mojih ruku delo, i čast mi je što se opredelila baš za njih, jer su na pravi način oplemenili ovu učionicu, dajući joj autentičnost, pre svega što se radi o unikatnim predmetima.

Nadam se da će Vam slike iz ovog bloga koristiti kao inspiracija da i Vi, baš kao i ova mlada žena, uredite svoj poslovni prostor po svojoj meri, date mašti na volju i stvorite sebi okruženje u kome ćete uživati kako vi, tako i Vaši klijenti.

Na kraju, ovu prelepu školu francuskog jezika La Provence možete pronaći u Beogradu na Banjici, ulica Zlatka Šnajdera 6.

Izvor: Mima decoupage