Neobični noćni ormarići

Noćni ormarić je osnovni komad nameštaja u spavaćoj sobi, koji nam omogućava odlaganje sitnih predmeta koji su nam potrebni pred spavanje.

Ako želite da Vaš enterijer bude unikatan, umesto običnog noćnog ormarića dodajte nešto zaista specijalno.

Danas ćemo zajedno proći nekoliko ideja kako da osmislite svoju noćnu komodu, koja pored toga što će biti jedinstvena, predstavljaće i potpuno funkcionalan komad nameštaja u Vašoj spavaćoj sobi.

Nekonvencionalni elementi nameštaja za spavaće sobe sastavljeni su od kofera, kredenaca i merdevina, komponenti koje poseduju obilje prostora za odlaganje stvari.

Koferi i kredenci obezbediće Vam skrivene skladišne prostore, dok će merdevine ponuditi otvorene površine, dovoljne za sve Vaše sitnice.

Ipak, kao što sam savetovala i u nekoliko prethodnih blogova, izbegavajte skladištenje stvari koje Vam nisu potrebne i usredsredite se samo na one koje su Vam zaista neophodne.

Koferi pokraj kreveta

Retro koferi mogu biti transformisani u mnogobrojne elemente nameštaja uključujući i noćne komode.

Sve što je potrebno jeste da ih osvežite, prefarbate u Vama omiljenu boju i postavite na neke nogare ili direktno na pod.

Ukoliko Vam jedan kofer nije dovoljan, kreirajte prelepu stepenastu strukturu od kofera, od većeg ka manjim, postavljajući ih jedne na druge.

Velika prednost ovakvih noćnih komoda jeste u njihovom velikom ostavinskom prostoru.

Kredenci

Retro kredenci su takođe dobra ideja za kreiranje noćnih komoda i definitivno će dodati karakter Vašoj spavaćoj sobi.

Pronađite neki bezvremeni komad i promenite sve što želite, ili ga pak ostavite u potpuno originalnom stanju postavljenog pokraj Vašeg kreveta.

Ovakav predmet takođe može posedovati obilje mesta za odlaganje stvari, što ga čini veoma praktičnim.

Merdevine

Stare merdevine predstavljaju idealne kandidate za stvaranje noćnih ormarića, a ukoliko posedujete jedan stari primerak pri ruci, jednostavno ga prefarbajte i postavite pokraj kreveta, ostavljajući ga u relativno nepromenjenom stanju.

Merdevine poseduju dosta otvorenih površina za odlaganje predmeta, a postoji dosta različitih vrsta, kojima možete pružiti izgled kakav želite.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage