Pustite jesen u Vaš dom

Svako godišnje doba je lepo na svoj način, a jesen nam sada donosi potpuno nove trendove u uređenju enterijera. Možda su Vam prva asocijacija na jesen žuta i narandžasta boja, ali ne mora nužno da bude tako. Predstaviću Vam nekoliko primera kako jednostavno možete da uneste novine u Vaš dom.

Sveže cveće na stolu

Posebnu atmosferu, ali i prirodu u Vaš dom uneće sveže rezano jesenje cveće. Suncokreti i peruanski ljiljani su idealni, a traju čitavvu nedelju. Kako bi Vam cveće što duže ostalo sveže, uklonite lišće ispod vode i menjajte vodu svaka tri dana.

Izaberite crnu kuhinju

Ako Vam je na red došlo renoviranje kuhinje, opredelite se za crnu nijansu koja je uvek poželjna u enterijerima. Luksuzna je, nenametljiva, a može da se upari sa svim bojama.

Retro grafika je in

Najbolji, ali i najpovoljniji način da pratite trendove jeste da napravite male promene u spavaćoj sobi – kupite novu posteljinu. Kako je retro izraz uvek popularan, grafička posteljina čistih geometrijskih oblika može posebno da začini Vaš jesenji makeover.

Paun plava

Ova jesen nam definitivno donosi povratak tamnih boja. Posebno se ističe paun plava, čiji se snažni izgled može lako kombinovati s drugim bojama. Lako se uklapa i sa svetlijim, poput roze, pa ako ona bude Vaš izbor sigurno nećete pogrešiti. Odlično pristaje i uz tamno drvo. Dobro je poznato da plava spada u grupu odvažnih boja, odličnih za postizanje dramatičnog efekta, unošenja topline i daška elegancije u prostor.

Ne zaboravite na osvetljenje

Količina svetlosti direktno utiče na naše raspoloženje i zdravlje, pomaže boljoj koncentraciji, optički menja prostor i atmosferu svake prostorije. Zato je njena uloga u uređenju svakog prostora veoma važna. Odlučite se za novu podnu lampu sa inetersantnim abažurom i sigurno nećete pogrešiti.

Izvor: Mima decoupage