Retro komadima nameštaja osvežite svoj dom

Kako bismo prostor u kome živimo učinili svojim, važno je da vešto spojimo sve ono što nas veseli i čini naš život lepšim. U poslednje vreme sve popularnije postaje mešanje različitih stilova, spajanje starog i novog koje u našem životnom prostoru čini čuda.

Retro stolice u boji daće Vašem domu određenu notu svežine. Vodite računa da to budu jednostavne boje, kao na primer žuta.

Vaš jednobojan kauč možete da ukrasite modernim jastucima u boji i na taj način razbijete monotoniju strogih školskih primera koji se beskompromisno pridržavaju samo jednog stila.

Ukoliko Vaš dom odiše klasikom, možete da dodate tepih sa zanimljivim motivima. Ovako ćete stvoriti malu retro oazu iz koje nećete želeti da izađete.

Kako bi Vaš dom u svakom trenutku bio u trendu, fokusirajte se na udobnost, jer bez nje dom se jednostavno pretvara u salon nameštaja. Reprezentativni drveni primerci nameštaja pokazaće pravu raskoš i eleganciju.

Na kraju, ove godine su apsolutni hit u uređenju dnevne sobe retro komadi nameštaja iz pedesetih godina prošlog veka, u kombinaciji sa modernim detaljima. Ovo uključuje nameštaj jarkih boja i hrabrih uzoraka, ali i jednostavne linije i iste takve teksture omiljenih komada.

Izvor: Mima decoupage