Promena Vašeg životnog prostora ne mora nužno da podrazumeva kupovinu novih stvari. Sigurno je da svi mi imamo neke predmete u kući koje više ne koristimo, a koje još uvek nismo bacili. Uz pomoć malih trikova, kreativnosti i mašte, ovo potencijalno smeće možete pretvoriti u unikatnu dekoraciju, a nekim komadima možete dati sasvim novu namenu.

Stari bicikl

U zadnje vreme sve češće možete videti ovaj predmet kao ukras u raznim dvorištima, na kojem ljudi drže saksije sa cvećem i izgleda savršeno.

Neki su čak otišli korak dalje, pa su stari bicikl iskoristili kao držač osnove i prostora oko lavaboa u kupatilu, a njegovu korpu kao prostor za držanje peškira i kozmetike. Interesantno, zašto da ne?

Dečiji skejtbord

Ako je Vaše dete preraslo svoju omiljenu igračku, a Vi iz nekog razloga ne želite da ga bacite, restaurirajte ga i okačite kao policu na kojoj ćete držati sitnice.

Prazne konzerve

Prazne konzerve možete da pretvorite u saksije za cveće. Dovoljno je samo da ih ofarbate, zavežete mašnicu od kanapa ili satenske trake i Vaš dom ili balkon će odmah izgledati originalnije i lepše.

Stari kofer

Ukoliko imate stari kofer koji više nije upotrebljiv za putovanja, nađite mu novu namenu. Kao neobični stočić kofer će Vašem domu dati sasvim novi šmek.

Fioka kao polica

Ako ste u kući promenili komodu, to ne znači da je morate celu baciti. Fioku iskoristite kao policu u kupatilu, ili kao policu u kojoj ćete držati knjige.

Neobične jastučnice

Od starih košulja i džempera napravite jastučnice. Sigurno je da će Vaš dnevni boravak izgledati skroz drugačije i moderno.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage