Dekorativne korpe koje ulepšavaju svaki dom

Korpe su idealno rešenje za odlaganje stvari koje su Vam potrebne, a ne znate gde biste ih stavili. Namena im je raznovrsna, a Vaš dom će ukrasiti na poseban način i dati mu dozu elegancije.

Praktična su rešenja koja mogu poslužiti za uređenje stana ili kuće, za rešavanje nereda itd. Danas ću Vam dati nekoliko predloga kako da najbolje iskoristite korpe u Vašem domu.

Idealne za jastuke i prekrivače

Savršene su za dodatno skladištenje Vaše posteljine. Korpe s jastucima, prekrivačima i pokrivačima pametna su rešenja, pa ih tako možete držati pored bračnog kreveta, pored ugaone garniture ili u dečijoj sobi.

Posude za sobne biljke

Retka je situacija da ćete kupiti sobnu biljku u nekoj lepoj saksiji. Sa korpom je možete sakriti i izgled biljke učiniti potpuno drugačijim.

Mesto za odlaganje drva

Ono na čemu posebno zavidim svim ljudima koji u svom domu imaju kamin, bilo da je on samo dekorativni ili pravi. Pored njega možete staviti korpu i u nju poslagati drva, a izgledaće prirodno i predivno.

Na policama

Često sada možete videti kako su na čitavoj polici poređane korpe, bilo u dnevnoj sobi ili pak kupatilu. Služe za odlaganje sitnica koje Vaši klinci ne mogu dohvatiti, kao i svega ostalog što ne želite da se vidi izloženo.

Za prljav veš

Na kraju, korpa za prljav veš je klasika već decenijama u svim domovima, a u zavisnosti od toga kakvu izaberete, ulepšaće Vaše kupatilo na jedinstven način.

Izvor: Mima decoupage