Dekorativni kamen u enterijeru

Da li tek uređujete svoju kuću ili stan, ili bi promenili nešto u svom postojećem enterijeru? Kamen je jedinstven sa svojom posebnom strukturom i bojom, koristi se hiljadama godina i jedan je od najstarijih materijala za izgradnju.

Dekorativni kamen je dugotrajan, otporan, kvalitetan, vizuelno zapanjujuć i uvek je u trendu. U prodavnicama možete pronaći dekorativni kamen u mnogo različitih boja, a na Vama je kako ćete ga uklopiti u svoj prostor.

Jedno je sigurno, sa kamenom ne treba preterivati, za osveženje prostora dovoljno je da se uradi samo jedan zid, deo zida ili ugao.

Na slikama se vidi dnevna soba mog prijatelja koju smo osmislili zajedno. On je kamenom ukrasio deo zida i jedan ugao, i na taj način uneo u svoj prostor određenu dozu topline, pre svega što je odabrao dekorativni kamen u zemljanim tonovima. U dekorativne svrhe kamen u enterijeru možete koristiti i kod kamina, stepenica, do njegove spoljašnje upotrebe kao fasadni zid, za staze i ukrase oko vrata.

Kako bi i Vi osvežili svoj prostor i dodali mu zanimljivu notu prekrijte jedan zid sa kamenom i dodajte neku sliku ili ilustraciju, kao što se vidi na slici. Kamen će obogatiti Vaš prostor i daće mu poseban šarm.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage