Dekorišite najlepši praznični sto

Bliži nam se najlepši period godine, stižu nam novogodišnji i božićni praznici, pa bi trebali da razmislimo o dekoraciji prazničnog stola. Svako od nas ima neki svoj stil, pa u skladu sa tim treba ispratiti i prazničnu trpezu.

Vintage stil

Ukoliko volite nostalgičnu prazničnu atmosferu, dekorišite Vaš praznični sto u vintage stilu. Možete da koristite stolnjak u zlatnom dezenu, stavite salvete sa prugama, zlatne trake ili mašne, nekoliko grančica i šišarki, koje će Vašem stolu udahnuti prazničnu čaroliju. Ova ideja je vrlo jednostavna i idealna je za one koji nemaju puno vremena za dekorisanje.

Priroda

Ukoliko volite prirodan i rustičan stil, ova ideja će Vam se itekako dopasti. Zelene grančice, šišarke i salvete u zelenoj boji će Vam biti sasvim dovoljne. Nemojte preterivati sa ukrasima, jer manje je više.

Klasika

Najčešća dekoracija stola jeste ona „klasična“. Ona podrazumeva crvene detalje, crvene ili bele salvete koje možete ukrasiti nekim figuricama, jednostavni tanjiri u beloj boji.

Šljokice

Ako volite da sve bude glamurozno, onda je ovo stil za Vas. Mnoštvo zlatnih ili srebrnih ukrasa, svećnjaci i dugačke bele sveće, šljokice i imaćete najluksuznije opremljenu trpezu u kojoj će uživati Vaši prijatelji i porodica.

Izvor: Mima decoupage