Idealan stolić za kafu

Stolić za kafu je neophodan u svakom domu, pogotovo ako često imate prijatelje na kafi. On je u centru svih dešavanja, obično postavljen odmah pored nameštaja za sedenje, a idealan je za odlaganje kafe, pepeljare, grickalica i kolača, knjiga ili određenih dekorativnih predmeta.

Stolić za kafu je element sa velikom funkcionalnom namenom i igra veoma veliku ulogu u našim životima.

Sto u dnevnoj sobi može biti komad koji se kompletno uklapa sa ostatkom enterijera ili jedinstven deo nameštaja koji se ističe, u zavisnosti od toga šta volite.

Stakleni stolić za kafu je neverovatno fleksibilan i poseduje mogućnosti da se pretvori u centralnu tačku prostora. On unosi eleganciju i transparentnost u sobu, šaljući poruku čistoće i jednostavnosti.

Ukoliko želite nešto drugačije i nesvakidašnje, mermerni stolić za kafu je pravo rešenje za Vas. Ovi fantastični stolići ostaviće bez teksta svakog Vašeg gosta.

Veoma su lepi i dugotrajni, ali i praktični i dekorativni. Oni daju Vašem domu pomalo starinsku notu, gotovo antičku, pri čemu dobijate jednistvenu dekoraciju.

Drveni stolići za kafu su moj lični favorit, kao i za većinu koja se oslanja na tradiciju. Danas u ponudi možete naći mnoštvo ovih predivnih stolića, a domaći dizajneri su se maksimalno potrudili da se pojave u što više nijansi i kombinacija boja i drveta, a sve zarad toga da bi mogli idealno da ih uklopite u svoj enterijer.

Za ljubitelje minimalizma, predlog su stakleni stolići sa metalnim postoljem u raznim geometrijskim oblicima.

Pošto je glavna karakteristika svake dnevne sobe sto za kafu, svojim dizajnom morao bi da se izdvoji od celokupne prostorije i postane najmarkatniji deo nje. Drugim rečima, stolić za kafu se savršeno uklapa u ostatak enterijera, stvarajući uredan dom.

Uz malo mašte i jednostavne dekoracije pomoću sveća i svežeg cveća, stolić za kafu može biti veoma lako uklopljen sa ostatkom enterijera i učiniti ga najboljim od ostatka nameštaja koji ga okružuje.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage