Ja to tako…


„Mima decoupage“ by Milana Grbić je nastao kao potreba da realizujem i osmislim netipične, unikatne i umetnički nadahnute predmete koji će krasiti Vaš dom.

Ovi jedinstveni predmeti, ručno rađeni i oslikani, savršeno se uklapaju u različite enterijere stanova i svojom originalnošću im daju prepoznatljiv šarm.

„Mima decoupage“ podseća na nešto drugačije, nešto što može da iznedri neočekivane oblike i kombinacije boja, drveta, metala i ostalih dekorativnih elemenata, i da svaki prostor oboji toplinom i specifičnom energijom.

Nudim Vam nešto što nije stereotip već nadogradnja i poigravanje različitim motivima i tehnikama, što u postojećem enterijeru deluje šik i arty.

Bavim se izradom unikatnih predmeta od drveta i metala, ukrašavanjem istih dekupaž tehnikom i ručnim oslikavanjem. Istovremeno, radim i restauraciju starih predmeta kojima želite da vratite stari sjaj, ali u potpuno novom ruhu tako da izgledaju moderno, jedinstveno, onako kako nisu rađeni u epohi iz koje potiču. Na taj način Vaši predmeti ostaju suštinski svoji, ali se uklapaju u kontekst savremenog života.

Takođe, možemo zajedno da osmislimo kako da dekorišete Vaš dom, salon ili kancelariju detaljima kao što su zavese, jastuci, svećnjaci…

Dozvolite mi da zajedno učinimo da i drugi vide ono što Vi vidite.