Jesenji trend – ukrasite svoj dom klasovima pšenice

Jesen je doba godine koje bar mene posebno inspiriše, jer uz malo mašte i kreativnosti možete napraviti unikatne ukrase za Vaš dom na kojima će Vam svi pozavideti. Prednost jesenjih ukrasa leži u tome što će Vam trajati sve do proleća, da ne kažem u nekim slučajevima čak i godinama.

Prostoru daju izuzetnu toplinu i na jedinstven način oslikavaju Vaš karakter. Danas ćemo proći nekoliko primera kako iskoristiti jesenje plodove, lišće i grane da bi od njih napravili ekspresivniji izgled Vašeg doma.

Da li Vam je palo na pamet da predivna zlatna boja sušenih klasova pšenice može stvoriti vrlo impresivan izgled u prostoru? Reč je o predivnom ukrasu koji dolazi direktno s polja, a u poslednje vreme ga sve češće viđamo u domovima. Pšenica je mnogima drag materijal za ukrašavanje doma, posebno jer nas vraća u detinjstvo i bezbrižno igranje na selu.

Čarobna zlatna boja sušenih klasova pšenice prelepo izgleda u prostoru i obogaćuje ga svojom prisutnošću, a možete je koristiti samostalno ili u kombinaciji s lišćem, kestenjem, šišarkama, ukrasnim tikvama, kukuruzom i svim ostalim plodovima jeseni.

Na kraju, dajte mašti na volju, pogledajte neke primere i na jedinstven način unesite dah jeseni u Vaš dom sa svim njenim plodovima koji su Vam na raspolaganju.

Izvor: Mima decoupage