Dnevni boravak Kuhinja Kupatilo Spavaća soba Uređenje enterijera

Kako da mali prostor vizuelno učinite većim?

Često je većina nas u dilemi kako sve stvari posložiti u malom prostoru, a da on bude funkcionalan.

Ipak, garsonjenre i mali stanovi mogu da se urede na adekvatan način, a da opet ne deluju pretrpano, pa ćemo danas zajedno proći tri saveta kako da svoj dom bar vizuelno učinite većim.

Svaki santimetar prostora u garsonjeri je vredan, pa Vam je za početak potrebno dosta kreatinvosti da bi ga na što bolji način iskoristili. Ključ je u višenamenskom nameštaju, kao što je na primer tabure.

Na njemu možete sedeti, možete ga koristiti kao mali sto za kafu, a toliko je lagan da ga u svakom momentu možete pomeriti bilo gde da Vam ne smeta.

Zidovi su često neiskorišćeni deo prostorije, pa bi mogli da razmislite o ideji postavljanja visećih ormarića, poput onih koje imamo u kuhinjama.

Možete ih smestiti iznad kreveta ili garniture za sedenje, u kupatilu ili hodniku. Budite slobodni da ih ukrasite dekorativnim ogledalima, koja će vizuelno povećati Vaš prostor.

Za danas poslednji dekorativni detalj jeste zavesa, koja osim što je ukras za prozor i štiti od sunca, u garsonjeri može služiti i kao pregradni zid.

Jednostavno odvojite spavaću sobu ili kuhinju nekom zanimljivom zavesom, i to će izgledati vrlo efektno.

Izvor: Mima decoupage

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.