Poslovni prostor Poslovni prostor Uređenje enterijera

Kancelarija u udobnosti sopstvenog doma – da moguće je!

Prethodna godina naučila nas je mnogo, između ostalog da ne možemo većinu stvari da planiramo, poput onih da čak ne znamo da li ćemo biti u mogućnosti da odemo na posao.

Ako imate bilo kakvih mogućnosti, ne bi bilo loše da razmislite o tome da napravite kancelariju u Vašem domu, koja će Vam umnogome olakšati stvari, bilo da je Vaš posao vezan za rad od kuće ili ne.

I sama sam u procesu planiranja svog novog home office-a, obzirom da se moja stara kancelarija dolaskom deteta na svet pretvorila u dečiju sobu.

Buduća kancelarija će mi biti dvostruko manja, ali već sad razmišljam o tome kako da maksimalno iskoristim prostor koji imam na raspolaganju i obezbedim sebi udobnost za rad u kućnim uslovima.

Počeću naravno od krečenja u belo, jer mali prostor ne treba smanjivati dodatnim bojama, već ga vizuelno povećati. U radnji „Uradi sam“ sam videla interesantne panele koji predstavljaju imitaciju cigle, pa razmišljam o tome da ih postavim na čelo kancelarije, a zanimljiv sat koji sam već kupila ćete videti kada sve bude gotovo.

Radni sto još uvek biram, biće u boji sivog hrasta koji je za nijansu prošaran, ali još nisam odlučila da li ću ga praviti po meri ili kupiti gotov proizvod koji će se uklopiti dimenzijama u prostor koji imam.

Stolicu u undustrijskom stilu sam već odabrala u salonu nameštaja „Forma ideale“, i sigurna sam da će se fantastično uklopiti u novu kancelariju.

Zidne police ću pazariti na internetu, verovatno slične kao i one koje sam nekad kupila za dečiju sobu. Ponuda je velika i cene su povoljnije iz prostog razloga što dosta stolarskih radnji ove zanimljive police pravi bukvalno od ostataka.

Jedino što sam zadržala iz stare kancelarije je stona lampa boje starog zlata koju ću savršeno da uklopim u novi prostor, a plafonjeru ću da zamenim šik lusterom iz „Ikea“ radnje koji sam već odabrala.

Na kraju, ostaviću Vam slike pa Vam možda pomognem i u Vašem odabiru, a kad posao bude kompletno gotov snimiću i jedan video na ovu temu. Budite kreativni i napravite sebi prostor gde ćete moći i da radite i da uživate, baš kao što to i ja planiram.

Izvor: Mima decoupage

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.