Karirani obrasci najčešće se nalaze u tradicionalnim, rustičnim i retro domovima, a predstavljaju klasične detalje koji se danas koriste upareni sa svim stilovima.

U kakvom god stilu da je Vaš enterijer, bilo moderan, šik, minimalistički, sada može postati udobniji i gostoljubiviji sa kariranim detaljima, različitih boja i izgleda.

Sa ovakvim detaljima ne možete pogrešiti, ali budite pažljivi da ne preterate, jer u tom slučaju dom dobija staromodan izgled, a to sigurno ne želite.

Mogućnosti su neograničene, pa tako možete kreirati odvažne detalje na zidovima upotrebom kariranih obrazaca pomoću šablona, ili jednostavno kupite tapete sa ovom dekorativnom temom, što je idealno rešenje ako želite da stvorite topao i rustičan osećaj u prostoru.

Karirani obrasci su danas dostupni u svim mogućim mešavinama, koje uključuju plavu, crvenu, zelenu, žutu, sivu, rozu i mnogo drugih boja, tako da veoma lako možete pronaći baš onu koja se savršeno uklapa u Vaš enterijer.

Još jedna ideja za dodavanje kariranih obrazaca u Vaš dom jeste kupovina ili presvlačenje Vašeg već postojećeg nameštaja materijalima sa ovim detaljima.

Po Vašem izboru, dnevnu sobu mogu krasiti karirana fotelja i tabure, ili pak sofa.

Vaš sto za kafu mogu prelepo da dekorišu unikatni podmetači za čaše sa kariranim detaljima, koji pored toga što su lepi, veoma su i praktični.

Što se tiče spavaće sobe, možete kupiti posteljinu sa kariranim detaljima i sigurno ćete uneti određenu dozu svežine.

Na kraju, tekstili definitivno predstavljaju najlakši i budžetski efikasan način za osvežavanje prostora i dodavanje kariranih obrazaca.

Zavese, stolnjaci, krpe, jastučnice u ovim kombinacijama će sigurno stvoriti gostoljubiv osećaj u bilo kojoj prostoriji.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage