Naučite kako da utoplite stan i napravite pravo porodično gnezdo

Iako su ljudi ono što čini dom, potrudite se da uskladite i ove faktore koji utiču da Vaš stan bude zaista jedno toplo porodično gnezdo.

Enterijer

Svi vole lep ambijent. Kada odete u restoran prvi utisak ostaviće Vam lepo uređen enterijerIsto važi i za Vaš dom. Ukoliko Vaši zidovi odišu prijatnim bojama, prozori lepim zavesamapodovi čistoćom, svi će voleti da provode vreme u Vašem domu.

Osvetljenje

Ovo je zapravo i najvažnije. Uvek treba birati da dom bude što osvetljeniji, jer ono doprinosi boljem raspoloženju. U večernjim satima možete osvetliti određene delove sobe i tako doprineti što romantičnijem raspoloženju.

Održavajte higijenu

Ukoliko stan u koji ste se uselili nije baš funkcionalan i nema puno svetla, Vi na to ne možete da utičete. Ono na šta možete je svakako higijena. Iako zvuči kao lak posao – nije. Odvojite vreme na nedeljnoj osnovi kada ćete se posvetiti čišćenju kuće. Bićete mnogo srećniji i zadovoljniji.

Dobra hrana

Kuvajte! Ako ne znate – naučite, ako niste nikada do sada – počnite! Dobro je za zdravlje, a prvenstveno podstičete porodična druženja. Svi će voleti da ručkaju kod Vas i smatrati Vašu kuću pravim domom.

Ljubav

Volite svoje ukućane, nemojte se svađati zbog sitnica. I zapamtite da je uvek najlepše vratiti se svome domu – bilo da je to onaj u kom ste odrasli ili onaj koji ste sami stvorili.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Stil Kurir