Novogodišnja dekoracija – dočekajte praznike u zimskom ruhu

Sutra je 1. decembar, tačno mesec dana do dočeka Nove godine. Verujem da većina Vas već sad razmišlja o kićenju jelke, postavljanju svetiljki, venčića i svega onog što čini ovaj praznik tako lepim.

Ono što je nezaobilazno u mom domu već duži niz godina je novogodišnja ikebana koja krasi i sto u dnevnom boravku i trpezarijiski sto. Moja preporuka su ikebane od prirodnih grančica, šišarki, imitacije snega i ukrasa.

Po svom nahođenju okitite jelku, neko voli da je sve šareno, neko se odluči za dve ili tri nijanse, u svakom slučaju, greške nema. Ovom prazniku se najviše raduju mališani jer ih ispod jelke čekaju paketići.

Svetiljkama možete ukrasiti prozore, police, i one će na poseban način doprineti toplini Vašeg doma za praznike.

Široka je ponuda novogodišnjih venčića koji se kače na ulazna vrata, pa tako možete da birate između prirodnih i veštačkih, sa ukrasima, mašnicama itd.

Na kraju, ovo je pravo vreme za kreativnost, uključite svoje ukućane, okitite jelku i dekorišite Vaš dom na Vama svojstven način. Kuća će odisati posebnom toplinom, a Vi ćete spremno dočekati predstojeće praznike u svečanoj atmosferi.

Izvor: Mima decoupage