Odlična kombinacija bele, crne i žute u enterijeru

Kombinacija crne i bele boje u enterijeru je uvek u trendu, posebno za one koji vole minimalistički stil uređenja. U prostoriju unose kontrast i svetlo, a ako ste odlučili da definišete svoj stil, žuta je idealna boja za to.

Žuta privlači pažnju, a Vi određujete koliko će je biti u Vašem prostoru. Više ove boje je kao više sunca u domu.

Imate priliku da samo akcentujete neke delove ako je ne želite baš previše. To možete učiniti na taj način što ćete ofarbati jedan zid u žuto, nabaviti unikatnu fotelju u žutoj boji, kupiti možda neku sliku ili fotografiju sa ovom temom.

Takođe možete pazariti detalje u ovoj boji, kao što su vaze, mali jastučići, cveće ili manji tepih. Za one koji žele da žuta dominira u prostoru, žuta sofa je idealan komad nameštaja koji će odmah privući pažnju.

Ako želite da akcentujete više zidova u domu žutom, predlog je da nameštaj birate u crnoj ili tamnijim bojama. Na zidove možete zalepiti i tapete, a danas je široka ponuda svih nijansi ove boje, od jake do blažih varijanti.

Za odvažne, kuhinjski elementi mogu biti u ovoj boji, zatim lusteri ili zavese. Na kraju, svakom domu je s vremena na vreme potrebno osveženje, nemojte se bojati promena, a ako se odlučite za žutu sigurno nećete pogrešiti.

Izvor: Mima decoupage