Podmetači za čaše – mala unikatna umetnička dela

Svima nam je poznato da sitnice od kuće prave dom. U moru proizvođača koji nam danas nude lepe i primamljive stvari, ponekad poželite da u svom domu imate nešto što je unikatno, nešto što nećete videti ni na jednom drugom mestu, u domovima Vaših rođaka ili prijatelja. Pre nego što svojim gostima poslužite kafu ili piće, pred njih postavite unikatne podmetače za čaše, mala umetnička dela, kojima će se oduševiti čak i oni koji ne mare mnogo za umetnost.

Podmetači za čaše imaju svoje dve strane, onu praktičnu, da zaštite Vaš sto od oštećenja koje vruće šoljice i hladne čaše mogu da ostave, a s druge strane da ukrase, ulepšaju Vaš dom umetničkom i unikatnom notom. Pre svega, ovi podmetači za čaše su idealan poklon za Vaše najdraže, bilo da je u pitanju rođendan ili neki praznik, a rade se u varijantama za žene, muškarce, decu itd., sa motivima koje Vi želite!

Podmetači za čaše koje ja izrađujem, a koje možete pogledati u mojoj online prodavnici, su od drveta, rađeni sa akrlnim bojama u dekupaž tehnici, kombinujući salvete i rižin papir, razne motive i boje, dobijamo unikatne podmetače koje ne možete videti ni na jednom drugom mestu.

Takođe, ko voli stvari u kompletu, može odabrati tacnu sa istim motivom kao što su i podmetači za čaše, za sebe ili pak nekome za poklon.

U ponudi možete pogledati i luksuzne poklon setove, kutiju sa prelepim motivom, podmetače za čaše i uparen privezak za ključeve u obliku srca od drveta.

Iznenadite sebe i one koje volite ovim unikatnim komadima, malim umetničkim delima koja će Vašem domu dati posebnu notu originalnosti i topline istovremeno!

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage