Predivne spoljne trpezarije

Gotovo je sredina leta i sigurno svako od nas pokušava da provede što više vremena napolju, uživajući u suncu i svežem vazduhu.

Ručak ili večera u bašti su idealna rešenja ako imate prostora za tako nešto, pa ukoliko posedujete mali ili veliki trpezarijski prostor, možete ga dodatno osvežiti detaljima radi kreiranja gostoljubivog okruženja.

Spoljni trpezarijski ambijent dekorišite po Vašem ukusu, bojama koje se uklapaju sa Vašim dvorištem.

Ako ne želite da trošite novac na gotove trpezarijske komplete, slobodno iskoristite stari nameštaj koji možete da prefarbate, a ako ste spretni, možete i sami da ga napravite, zašto da ne?

Dodavanje tekstila, svetlih jastuka, stolnjaka, zajedno sa krpama i ubrusima doneće Vam pravu količinu boja koje mogu dovršiti posao dekorisanja Vaše spoljne trpezarije.

Raspareni trpezarijski kompleti su popularan trend u poslednjih nekoliko godina, a ovakav pristup dodavanju nameštaja idealan je podjednako u eksterijernim i enterijernim uslovima.

Kada govorim o različitim komadima za trpezarije, ne mislim samo na boje, već različite stilove, potpuno suprotne, takođe.

Sto može biti moderan i uglađen, uparen sa šik ili rustičnim stolicama, drveni element praćen ultramodernim plastičnim ili metalnim mestima za sedenje u određenim vedrim i jarkim bojama, između ostalog.

Ako ste ljubitelj klasike, pletena trska je idealno rešenje za Vas. Opredelite se za pletene stolice u različitim nijansama i uključite bar jedan komad rasvete sa ovakvim elementom.

Rasveta uvek može oživeti bilo koji ambijent, učiniti ga toplijim i prirodnijim, dok njeno dodavanje u bilo kojoj formi, čini Vaš prostor prefinjenim.

Lampe, lusteri, svećnjaci i žičani elementi, predstavljaju sve što Vam je potrebno kako biste svoj eksterijer doveli do savršenstva i učinili ga komfornijim, udobnijim i bajkovitim, posebno tokom noći.

Obezbedite nekoliko različitih tipova osvetljenja i postavite ih u slojevima, radi stvaranja izuzetnog osećaja i maksimalnog ulepšavanja Vaše spoljne trpezarije.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage