Rustična kuhinja za toplinu čitavog doma

U eri svega modernog, materijala kao što su mermer i beton, industrijskog dizajna gde preovladavaju crni tonovi i oštre crte, trebalo bi se ipak malo vratiti unazad i videti šta je to što je unosilo toplinu u dom.

Gore pomenuti stil je itekako in, ali istovremeno i hladan, a današnji oblačan dan me više asocira na neku kuhinju bež boje, gde se oseća miris tek pečenog hleba prekrivenog kariranom krpom, gde bi rado provela vreme kad mi se nigde ne ide.

Rustične kuhinje su upravo te koje daju toplinu Vašem domu, vraćaju nas u neko bolje vreme kada se možda nije živelo tako brzo, a porodica je više bila na okupu.

Uglavnom su bele, bež sa primesama recikliranog drveta različitih boja. Zabluda je da one ne mogu da budu moderne, jer se danas na tržištu izrađuju čak i retro uređaji, po uzoru na one koje su naši stari koristili.

Na kraju, ja sam sakupila mini kolekciju slika onako kako bi to po mom ukusu trebalo da izgleda, a Vi, ako razmišljate o renoviranju Vaše postojeće kuhinje, slobodno neki od ovih primera uzmite u razmatranje.

Izvor: Mima decoupage