Sredite svoje predsoblje

Jesen nam je stigla na velika vrata, i ako još to niste uradili, sada je pravo vreme da prilagodite svoj dom novim vremenskim uslovima.

Moj predlog je da krenete od samog ulaska u Vaš dom, dakle predsoblja.

Verovatno Vam je sanduče za držanje obuće u hodniku još uvek puno sandala i papuča, pa je sada pravo vreme da ih očistite, složite u kutije ili kese i odložite na neko drugo mesto.

Isto važi i za letnje jaknice, dukseve, i sve ono što Vam neće trebati u narednom periodu, operite, osušite i složite u orman.

Ja sam juče detaljno sredila svoje predsoblje i imam utisak kao da je ponovo „prodisalo“.

Odložila sam letnju garderobu koja je visila na čivilucima, sklonila letnju obuću u kutije, posložila torbice i patike koje se nose ove sezone, dakle, pripremila sve za jesen i predstojeću zimu.

Ako Vam kao i meni u predsoblju stoji korpica sa češljevima, istresite je, pobacajte razne račune i papiriće i ostavite tu samo ono šta je zaista potrebno.

Neka Vam se u predsoblju uvek nalaze i sredstva za održavanje cipela, koja im u ovim vremenskim uslovima pružaju dodatnu zaštitu.

Na kraju, sve će Vam biti lakše dostupno i na dohvat ruke, za razliku od stalnog traženja i bespotrebnog gužvanja stvari.

Uvek možete staviti i neki miris kako bi Vaše predsoblje odisalo svežinom radi toplijeg i gostoljubivog osećaja.

Izvor: Mima decoupage