Tabure za Vaš dom

Sigurno Vam se više puta ponavljala situacija da Vam dolaze gosti, a da koliko god prostora imate, nekako uvek nedostaje još jedno mesto za sedenje.

Taburei su idealna rešenja za ovakve situacije, a vratili su se na velika vrata i zauzeli posebnu poziciju u dizajnu enterijera kao obavezni komad nameštaja u svakoj dnevnoj sobi, ali i u ostalim prostorijama u Vašem domu.

Multifuncionalni, moderni, lagani, jedinstveni, idealni su kao dodatak sedećim garniturama na kojima možete odmoriti noge, ali i improvizovati mali klub sto za odlaganje kafe, knjiga ili novina.

Ovaj komad nameštaja će u svaki dom uneti dozu boemskog šmeka, a može se uklopiti u razne stilove, od skandinavskog do modernog, boho itd.

Mogućnosti su Vam neograničene, ponuda u prodavnicama nameštaja i više nego dovoljna da za sebe pronađete onaj pravi koji će se idealno uklopiti u Vašu dnevnu, spavaću, dečiju sobu ili hodnik, zašto da ne?

Taburei su savršeni za manje prostore u kojima nema mesta za glomaznu fotelju, pa na taj način možete da ih koristite kao priručno mesto za sedenje, a toliko su lagani da ako Vam stoje negde na prolazu, možete ih slobodno skloniti u neki ćošak do sledećeg korišćenja.

Dizajneri su na vreme prepoznali ovaj rastući trend, pa danas ovaj komad nameštaja možete naći u raznim bojama i materijalima. Ako ste dovoljno spretni i posedujete alat, možete i sami da ih napravite.

U stalnom nedostatku jednog mesta za sedenje, meni je tata skoro napravio tabure, čiji se donji deo sastoji od eko kože u boji lavande, a deo za sedenje je od štofa u puder roze boji.

Kada smo bili da kupimo materijal za presvlačenje, nisam našla onaj koji bi se uklopio sa mojom garniturom za sedenje, pa sam odlučila da se poigram bojama i odaberem nešto skroz drugačije, ali nešto što se ipak uklopilo u enterijer moje dnevne sobe, jer je ostatak u neutralnim tonovima.

U modernijim varijantama taburei su se pretvorili u kombinaciju velikih jastuka i stolica u sobama za mlade ili modernim enterijerima.

Pleteni taburei su idealni za ljubitelje pastelnih enterijera, dok se kožni odlično uklapaju u klasičnije enterijere kojima će uneti dašak marokanskog stila.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage