Sitni detalji predstavljaju sve što Vam je potrebno kako biste s vremena na vreme ulepšali svoj dom, bez nekih radikalnih promena.

Ovakvi procesi ispunjavaju Vaš svet vedrinom i energijom, a takođe Vam pružaju mogućnost da isprobate nešto novo bez remećenja ukupne slike.

Tufne različitih boja su idealno rešenje za sve površine u Vašem domu.

Iako ovakav dizajn nije revolucionaran u bilo kom smislu, tufne mogu biti korišćene na različite načine, a frekfencije ovih karakteristika mogu potpuno izmeniti stil prostorije.

Upotreba tufni u neutralnim nijansama savršena je za moderne akcentne zidove.

Uvek možete dodati detalje kao što su jastučnice, krpe ili posuđe sa tufnicama.

Ja već sedam godina imam komlet od četiri činijice i šest šoljica za kafu u crveno beloj kombinaciji koje mi je poklonio suprug. Bez obzira na to koliko je vremena prošlo, i dalje su veoma moderne i trendi.

Ponekada možete poželeti da dodate obrasce modernom životnom prostoru, kuhinji ili trpezariji, bez preterivanja i učiniti ih lakšim za ponovno dekorisanje nakon nekoliko meseci ili godina.

Tepisi sa tufnama predstavljaju savršen početak. Veoma laki za dodavanje, sa velikim vizuelnim uticajem, ovi lepi tepisi mogu biti korišćeni u predsobljima, dnevnim boravcima ili čak, prostorijama namenjenim dečijoj igri.

Kao uvek, izbor boja tufni koje su već prisutne u određenim prostorijama, pružaju enterijeru daleko organizovaniji izgled.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage