Unesite predivan jesenji dekor u Vašu dnevnu sobu

Jesen je stigla, osećamo je u vazduhu – sveža, hladnjikava i puna toplih boja koje nam samo ona može ponuditi.

Iako toplija godišnja doba sa sobom nose svoje čari koje se mnogima više dopadaju od onoga što jesen može da ponudi, moramo priznati da mnoštvo boja koje nam ona daje moraju na neki način da se iskoriste.

Ovo je moje omiljeno godišnje doba, jer je to najzabavnije vreme za dekoraciju doma i unošenje osećaja prirode u naš enterijer.

Dobra stvar je ta što bukvalno sve što nam treba za jesenju dekoraciju se nalazi u našim dvorištima, ulicama, parkovima, a to su kestenje, šišarke, žirevi, suvo lišće itd.

Na raspolaganju nam je izobilje boja, tekstura i dekorativnih tema, a na nama je da upotrebimo maštu i napravimo idealnu jesenju dekoraciju za našu dnevnu sobu.

Ne znam za Vas, ali ja već imam hiljadu ideja na pameti 🙂

Dnevni boravak je soba koja se u domu najviše koristi.

Možemo je nazvati jezgrom doma, jer se tu čitava porodica okuplja i zajedno uživa, gleda televiziju, zabavlja goste i još mnogo toga.

U jesen, dnevna soba može postati topao, gostoljubiv prostor u kom svako želi da provodi vreme i svaki svoj slobodni trenutak.

Ako želite da unesete jesenje boje u Vaš dnevni boravak, ja Vam nudim nekoliko ideja za koje mislim da će Vas sa sigurnošću inspirisati da i sami napravite Vašu jesenju dekoraciju.

Verujem da ćete nakon čitanja ovog bloga uneti barem malo jesenjeg šarma u svoj dom, čak iako to možda niste planirali. 🙂

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage