Uslovi poslovanja

 

Opšti uslovi poslovanja

Opšti uslovi poslovanja online prodavnice mimadecoupage.rs sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Republike Srbije („Sl. glasnik RS“ br.62/2014).

Molimo Vas da pročitate opšte uslove poslovanja, podrazumeva se kako ste putem svake transakcije izvršene u našoj online prodavnici upoznati i saglasni sa ukupnim sadržajem opštih uslova poslovanja i kako ste se u ponuđene opšte uslove usaglasili bez ograničenja.

1. Postupak kupovine

Jednostavno pretražite naš katalog proizvoda – prodavnicu. Na desnoj su Vam strani na raspolaganju različiti filteri koji Vam omogućavaju što brži pristup do traženih proizvoda. Jednostavno pregledanje Vam omogućava i pretraživač prema ključnim rečima koji se nalazi u gornjem desnom uglu ekrana. Kada pronađete proizvod koji želite da kupite, jednostavno ga dodajte u korpu, upišite svoje podatke i proizvodi su na putu do Vas. Ako Vam ovaj način poručivanja proizvoda ne ide najbolje od ruke, jednostavno nas nazovite na telefon 060 560 78 87 , pošaljite email na mimadecoupage@gmail.com ili popunite kontakt formu, a mi ćemo uraditi sve što je potrebno da dobijete naše proizvode.

2. Način plaćanja

Plaćanje je jednostavno. Platite kada Vam  kurir donese paket na željenu adresu. Postoji i mogućnost ličnog preuzimanja u zavisnosti od Vaše adrese.

3. Cene

Sve cene u online prodavnici su izražene u dinarima i sadrže PDV. Za sve porudžbine vrede trenutne cene. Prilikom kupovine ćemo uzimati u obzir važeće cene u trenutku potvrde plaćanja. Trenutno su važeće ispisane cene proizvoda koje možemo promeniti bez prethodnog obaveštenja.

4. Porudžbine

Kada primimo Vašu pordžbinu kontaktiraćemo Vas radi potvrde porudžbine i odmah započeti aktivnost za izdavanje primljene porudžbine.

Korisnik može svoje porudžbine pratiti putem svog profila.

Porudžbine za koje smatramo da nisu u skladu sa iznesenim uslovima i podacima koji su na raspolaganju, ne mogu se procesuirati i odbijaju se. Korisnik ne može zahtevati isporuku takve porudžbine.

Kupac može u skladu sa članom Zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana nakon primljene robe trgovcu uputiti pismeno obaveštenje o odstupanju od ugovora, odnosno porudžbine. Proizvodi u tom slučaju moraju biti vraćeni neotvoreni, nekoriščćeni, nepromenjeni u količini i moraju biti u original ambalaži. Vraćanje celokupnog iznosa se vrši preko TR kupca. U takvom slučaju kupac je obavezan vratiti robu u roku od 14 dana nakon obaveštenja. Troškovi vraćene robe su na strani kupca.

5. Dostava

Roba sa šalje nakon potvrde kupca kurirskom službom. Paket će biti poslat u najkraćem mogućem roku. Poštarinu plaća kupac.

Dostava se vrši na adresu koja upišete prilikom kupovine sa kurirskom službom. Pre isporuke kurir će Vas pozvati na broj telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja proizvoda.

6. Reklamacije

Svi proizvodi su pre dostave pregledani i odpremljeni neoštećeni. Vaše proizvode ćemo pažljivo spakovati u kutiju za dostavu kako bi ih primili neoštećene i u originalnoj ambalaži.

U slučaju da u paketu nije prava količina ili da Vam je dostavljena pogrešna, oštećena ili prosuta roba, kupac mora najkasnije u roku od 3 dana od preuzimanja robe obavestiti online prodavnicu MimaDecoupage putem emaila ili telefonom. U slučaju da je roba oštećena ili prosuta kupac je dužan obavestiti i kurirsku službu. Savetujemo Vam da paket otvorite pred kurirom da biste tako izbegli eventualne komplikacije. Potrošač mora dobavljaču omogućiti da proizvod pregleda. U slučaju da greška nije sporna, mi ćemo što brže, a najkasnije u roku od 14 dana ugoditi zahtevu potrošača. U slučaju da je greška sporna mi ćemo Vam u istom roku poslati odgovor.

Proizvod sa greškom pošaljite na unapred dogovorenu adresu, ako je moguće vratićemo Vam ispravan proizvod. U suprotnom ćemo Vam vratiti novac na Vaš tekući račun. MimaDecoupage zadržava pravo da odbije reklamacije u sledećim slučajevima: ako utvrdi da je neupotrebljiv proizvod posledica Vašeg ponašanja; ako roba nije vraćena u originalnoj ambalaži.

7. Bezbednost

Šoping preko online prodavnice MimaDecoupage je bezbedan.

8. Intelektualno vlasništvo

Sve slike, tekstovi, grafike, video animacije na stranici MimaDecoupage.rs su predmet zaštite autorskih prava i drugih prava intelektualne svojine. Znači, predmeti na ovoj web stranici se ne smeju koristiti u druge komercijalne svrhe ili distribuciju.

9. Registracija na sajtu

Sa registracijom na našem sajtu možete koristiti razne pogodnosti, možete kreirati listu želja proizvoda koje biste želeli da imate u svom domu. Imajte uvid u proizvode koje ste ranije već gledali, možete sačuvati svoje podatke za slanje i tako nećete morati ponovo da ih ukucavate prilikom sledeće kupovine.

 

Hvala Vam na poverenju.

Dodatna pitanja kao i sugestije nam možete uputiti preko kontak forme , a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.