Uncategorized

Ušuškajte se i pripremite svoj dom za predstojeće praznike

Možda Vam se čini kao da je još rano, ali praznici su sve bliži, i kao neko ko obično kiti jelku već 1. decembra, savetujem Vam da krenete polako sa pripremama za uređenje Vašeg doma.

Ako na vreme ušuškate Vaš dnevni boravak i napravite prazničnu atmosferu, sigurna sam da Vam zimsko sivilo i niske temperature neće moći ništa.

Danas ćemo zajedno proći nekoliko ideja kako da od dnevne sobe napravite mesto koje će predstavljati pravo malo utočište za Vas i Vašu porodicu.

Ono što možete da promenite brzo, jeste da kupite nekoliko prekrivača za Vaš nameštaj. Baš kao što se i Vi zimi slojevito oblačite, tako i Vaš nameštaj zaslužuje slojevitost. Takođe, možete kupiti i nekoliko jastučića ili jastučnica, koji će dodatno ulepšati atmosferu i povećati udobnost.

Pojačajte toplinu tako da tokom zimskih dana dodate Vašem dnevnom boravku mekani tepih ili cozy prostirku koja će pratiti postojeći ambijent. Kada birate boju tepiha, pravilo je da bude za nijansu ili dve svetlija od nameštaja, ali da bude iz iste palete.

Što se osvetljenja tiče, u obzir dolaze lampe, prigušeno difuzno osvetljenje i sveće koje prave toplu atmosferu.

Pored novogodišnje jelke, koja je svakako nezaobilazan i glavni detalj tokom svih praznika, uvek možete na svim stolovima koje imate u kući držati male ikebane, na prozor okačite neki venčić, na policu poređajte nekoliko novogodišnjih figura i spremni ste da dočekate praznike u najboljoj mogućoj atmosferi, u toplini Vašeg doma.

Izvor: Mima decoupage

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.