Veliki satovi kao ukras na zidu

Popularnost ovog „starinskog” detalja u minimalističkim domovima javila se kao suprotnost ekspanziji pametnih telefona i digitalnih časovnika. Veliki satovi na zidovima ponovo su obavezan detalj svakog moderno uređenjenog stana. Umesto obaveze i korisnosti, zvuk otkucaja kazaljki sada je stvar dizajna i dekora domova.

Nećete pogrešiti koji god da odaberete. Jedinstveni časovnik kao doprinos uređenju enterijera može biti moderan, rustičan, minimalistički, futuristički, umetnički itd.

Ovalni zidni sat u vintidž dizajnu sigurno će postati upečatljivi detalj svakog enterijera. Posebno su popularni oni sa rimskim brojevima, a dizajneri enterijera saglasni su da je ovakav jedan detalj u moderno opremljenom domu dovoljan za idealnu toplinu i balans različitih trendova.

Popularni železnički satovi karakteristični su po tamnijim nijansama i metalnim konstrukcijama, koji belim zidovima mogu dati poseban šarm.

O popularnosti zidnih satova svedoči i modernistički dizajn koji se odlikuje velikim kazaljkama bez oblog kućišta i sa samo nekoliko oznaka na zidu za vreme. Oni se posebno ističu na tamnim zidovima.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Večernje Novosti