Ogledala igraju jednu od najvažnijih uloga u dizajnu enterijera, jer na neki način određuju pravac u kojem će se kretati stil Vašeg doma.

Izbor ogledala je stoga veoma važan zadatak i moramo mu se posvetiti s velikom pažnjom.

Kada se suočite sa ovim izazovom, možete krenuti sa kupovinom, uzimajući u obzir koji stil više volite, veličinu ogledala koje želite i kako ste zamislili da će izgledati u Vašem prostoru.

Ako želite da se Vaš prostor razlikuje od ostalih, savetujem Vam da nabavite ručno pravljena unikatna ogledala, različitih veličina i ramova.

Danas želim da Vam pokažem neka od najatraktivnijih ogledala koja možete pronaći u mojoj online prodavnici, u nadi da ćete pronaći ogledalo o kakvom ste možda maštali.

Mint ogledalo

Unikatno restaurirano veliko zidno ogledalo, pogodno kako za kupatilo, tako i za bilo koju drugu prostoriju u Vašem domu. Ogledalo je urađeno u shabby chic stilu akrilnim bojama i specijalnim dekupaž prahom koji mu daje vintage izgled, zaštićeno akrilnim lakom na uljanoj bazi.

Na poleđini ogledala nalazi se vintage motiv i reljef u obliku ružica, vrlo sveden. Ram ogledala je u vrlo atraktivnoj mint zelenoj boji koja se uklapa u većinu enterijera. Dimenzije ogledala: visina 66cm, širina 57cm. Ovo ogledalo je trenutno na akciji do kraja septembra, pa razmislite o tome da ga nabavite po promo ceni.

Lila ogledalo u ramu za sliku

Restaurirano unikatno ogledalo u ramu od starog goblena, urađeno u dekupaž tehnici u pastel lila boji. Ogledalo je ofarbano sa kvalitetnim akrilnim bojama, konture drvenog rama su istaknute specijalnim sivim dekupaž prahom.

Na poleđini ogledala nalazi se motiv ruže. Dimenzije ogledala: visina 38,5cm, širina 30 cm.

Damsko ogledalo

Damsko ogledalo staro preko 30 godina, restaurirano kombinovanim tehnikama u shabby chic stilu.

Poslužiće Vam da se perfektno našminkate, a u međuvremenu predstavljaće prelep ukras u bilo kojoj prostoriji u Vašem domu.

Ovalno dekupaž ogledalo

Ogledalo sa drvenim ramom, prečnika 17cm, unikatno, restaurirano dekupaž tehnikom, efektan i koristan detalj za Vaš dom. Ogledalo sa zadnje strane ima i metalnu kopcu, tako da može da se okaci na zid.

Na kraju, nadam se da će Vam ovi modeli poslužiti kao inspiracija, jer je svaki element njihovog dizajna napravljen sa posvećenošću, svrhom, preciznošću i umetnošću.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage