Vreće za sedenje za svačiji dom

Vreće za sedenje ili tzv. lejzi begovi su popularni, funkcionalni i komforni komadi nameštaja koji se lako uklapaju u svaki enterijer.

Lejzi beg predstavlja kombinovani komad nameštaja – fotelju, stolicu, naslonjaču, ljuljašku i mnogo toga drugog.

Pogodan je bukvalno u svakom prostoru, kako spoljnom, tako i unutrašnjem.

Sigurno Vam se dešavalo da kada Vam dolaze gosti, nekako se uvek namesti situacija da Vam nedostaje jedno mesto za sedenje, koje će Vam ovi sipmatični komadi nameštaja sigurno nadomestiti.

Dobra stvar je da kasnije lejzi beg možete skloniti bukvalno bilo gde, u slučaju da je na smetnji, a kasnije ga vratiti kada bude potreban.

Odaberite dizajn i materijale koje želite, tako da se uklapa u Vaš stil enterijera.

Grubo tkani komadi idealni su za skandinavske ili industrijske prostore, lejzi begovi od veštačkog krzna savršen su dodatak boho i glamuroznim enterijerima, posebno tokom zimskih dana, dok su raznobojni primerci nalik životinjama idealni za dečije sobe.

Boje i teksture su potpuno na Vama i predstavljaju lični izbor, ali dizajneri preporučuju upotrebu većih lejzi begova za upotrebu ne samo kao mesta za sedenje, već i komfornih komada za udobno izležavanje.

Vreće za sedenje se polako iz enterijera premeštaju i u eksterijere, na terase, tremove, balkone, u dvorišta i bašte.

Izbor ili kreiranje pravog modela za spoljni prostor zasniva se na materijalima, koji moraju biti izdržljivi, vodootporni i UV rezistentni, kao svaki nameštaj koji će biti izložen sunčevim zracima i vodi na otvorenom.

Izvor: Mima decoupage