“Walk in” ormani inspirisani serijom “Sex i grad”

Većina nas se seća čuvenog “walk in” ormana još čuvenije Keri Bredšo (eng. Carrie Bradshaw) iz kultne seije “Sex i grad” (eng. Sex and the city”), gde je slagala sve svoje markirane krpice i gomilu pari cipela, a na kome su joj svi zavideli.

Problem sa običnim ormanima je taj da često u njih ne mogu da stanu sve naše cipele, obuća i torbe, a koji bi u isto vreme bio pregledan i moderan baš poput njenog.

Daću Vam nekoliko primera kako da svoj slobodan prostor iskoristite i pretvorite u zemlju čuda, baš kao ovaj iz popularne serije.

Treba da znate da mali stan nije prepreka da biste imali ovakav orman. Iskoristite prostor samostojećim policama.

Ako je Vaša garderoba lepo složena, možete da razmislite o tome da nemate vrata na svom ormanu, i dopustite da Vaša kolekcija zasija poput izložbenog predmeta.

Baš poput ormara popularne zvezde, i Vaš dizajn trebao bi biti svevremenski pomešan sa pomalo modernim. Birajte bele ili svetle tonove, što će Vašem ormanu dati eleganciju i prefinjenost.

Na kraju, možete imati najlepši i najorganizovaniji garderober, ali ako osvetljenje ne odgovara ukupnoj temi, glamur značajno pada.

Idite na prirodno osvetljenje, kako biste lako ocenili boju odeće i savršeno je pomešali i uskladili. Takođe, možete potražiti kristalni luster, koji će ulepšati stvari u Bradshaw stilu.

Izvor: Mima decoupage