Za sreću i uspeh u životu: unesite ovih 9 predmeta u Vašu spavaću sobu

Spavaća soba jedna je od najvažnijih prostorija u Vašem domu, jer sadrži ličnu energiju. Ako je ona slaba, negativna i nestabilna, to će se odraziti i na Vaš život i veze.

Energiju sobe i života možete da poboljšate unošenjem devet stvari u spavaću sobu. Devet je povoljan broj jer on simbolizuje novi početak, tranziciju, prelaz u nešto bolje.

1. Krevet maksimalne veličine 200×150 cm

Izbegavajte ogromne krevete i dušeke jer oni unose razdor i razmirice u spavaću sobu. Na tako velikom krevetu ste odvojeni od partnera i smanjujete prisnost.

2. Dva noćna ormarića

Bez obzira da li imate partnera ili ne, trebalo bi da imate dva noćna ormarića u spavaćoj sobi. Oni ne moraju da budu jednaki, a na taj način šaljete svoju želju za ravnotežom.

3. Crni dnevnik ili beležnica i crvena olovka

Beleženjem svojih misli i obaveza stvarate red u životu, a beleženje snova će Vas svakodnevno inspirisati na pozitivne korake. Crna boja simbolizuje znanje i mudrosta crvena Vas štiti i budi misli.

4. Difuzer za eterična ulja

Osim što divno mirišu, eterična ulja imaju isceliteljska svojstva i opuštaju nas nakon napornog dana. Izaberite ulje koje Vam najviše odgovara, ali obavezno probajte eterično ulje lavande i kedrovine koje se preporučuje za spavaću sobu.

5. Crni turmalin i čist kvarc

Ova dva minerala zajedno pružaju balans i zaštitu. Crni turmalin Vas prizemljuje, čisti sobu od elektromagnetnih sila koje utiču na san i zdravlje. U sva četiri ćoška sobe potrebno je staviti crni turmalin, a zatim čisti kvarc na sredinu.

6. Dva ružičasta kvarca

Privući će ljubav u Vaš dom, a osim toga, podstiču emotivno zdravlje, poverenje i harmoniju u ljubavnom životu.

7. Tkanina za pokrivanje elektronskih uređaja

Ako u sobi imate elektronske uređaje poput kompjutera ili televizora, pre spavanja prekrijte ih prirodnom tkaninom neutralne boje, jer se na taj način odvajate od energije koja negativno utiče na Vaš san.

8. Zelena biljka

Uneće obnavljajuću energiju u Vaš prostor. Biljke su tihi iscelitelji našeg tela i duha, koji s nama dele svoju dobru energiju. Stvaraju kiseonik i uklanjaju štetne materije iz vazduha.

9. Cvetna esencija

Kada se osećate loše, nanesite malo cvetne esencije po Vašem izboru na ručne zglobove ili vrat. Miris i energija cveća će Vas umiriti.

Posetite moju Facebook i Instagram stranicu! Budite slobodni da ostavite Vaš komentar, pitanje i sugestiju!

Izvor: Mima decoupage