Zanimljive zavese za tuš kade

Kupatilo je prostor u kome provodimo izvesni deo vremena u toku dana, tako da treba da učinimo sve što je do nas da bude lepo i da se u njemu osećamo prijatno.

Ovo na prvom mestu podrazumeva da treba biti redovno održavano, čisto i uredno.

Ponekad možda treba zameniti staru slavinu, okrečiti zidove, promeniti pločice, dodati novo ogledalo ili ubaciti neki ukras, ali najjedostavniji i najpovoljniji način da osvežite Vaše kupatilo jeste da promenite zavesu za tuš kadu.

Danas u prodavnicama možete pronaći zavese od različitih materijala i dezena, a na Vama je da odaberete baš onu koja se uklapa u Vaše kupatilo.

Postoje i one koje se prave od tekstila i mogu da se peru u mašini za veš. Takođe, postoje one potpuno plastične, ili od nekih drugih malo kvalitetnijih materijala, pa im i cene dosta variraju.

Najčešće se prave od poliestera i stavljaju se na alke i šipku, čija se dužina podešava. Ugradnja šipke i zavese je vrlo jednostavna i sami ih možete montirati u gotovo svako kupatilo.

Ukoliko imate malo više novca, mogli biste sebi da priuštite izuzetno lepe, originalne i jedinstvene zavese uz koje će Vaše kupatilo prosto zablistati.

Čak i ukoliko ostatak Vašeg kupatila nije u najboljem izdanju, lepa zavesa učiniće da ono izgleda lepše.

Na kraju, nadam se da će Vam slike iz ovog bloga poslužiti kao ideja i inspiracija za kupovinu nove zavese za tuš kadu, koja će na jedinstven način oplemeniti izgled Vašeg kupatila.

Izvor: Mima decoupage